KHMJ-2
KHMJ-1

Tentang Kami

dindegkeun Dina 2000 Ku Daniel Liang,K亚博全站手机网站aihua Geus Jadi Salah Sahiji Pangalusna供应商Kapang Palastik Suntik Di Dunya,Nyadiakeun Layanan Dina Rarancang,Pabrik,Produksi,Produksi,jeung of jeung of jeung kiualitas kiualitas luhurr。

  • 22Mangtaun-taun
  • 1350Pagawe
  • 2500Produksi Taunan
  • 81800Produksi
    达萨尔
  • 你自己看
  • 节奏派孔索兰加

    USAHA 亚博全站手机网站KAIHUA DIBASAJANKEUN MOBIL,ALAT-ALATMédis,Sareng Logistik Dugi Ka Parabot Bumi Bumi Sareng Alat-Alat Listik,Anu Gaduh Kapasitas Produksi Produksi langkung langkung langkung langkung ti 2000sétkapang kapang per taun。

  • propers2

Ngalakukueun Malah更多

Kalawan kapasitas produksi kapang taunan saluareun 900 susunan, leuwih ti 500 pagawé, sarta ngawengku wewengkon 36.000 méter pasagi, Sanmen base geus husus dina manufaktur molds otomotif pikeun sistem exterior, sistem interior jeung sistem cooling.

做更多的事情

Ngawangun Mesin Kapang Anjeun

Siap Nyieun Pabrik Nangtung Haas Anyar Anjeun?
Hayu Urang Manggihan Mesin Katuhu Pikeun Toko Anjeun,Sarta Nyieun Sorangan Ku Nambahkeun Pilihan pilihan jeung jeung fitur nu dianggo pikeun pikeun pikeun pikeun pikeun。

Baidu
map