KHMJ-2
KHMJ-1

佩尔

E themeluar në vitin 2000 nga Daniel Liang, 亚博全站手机网站Kaihua është bërë një nga furnizuesit më të mirë të mykut të plastikës me injeksion në botë, duke ofruar shërbime në projektimin, prodhimin, prodhimin dhe montimin e instrumenteve me cilësi të lartë.

 • 22Vite
 • 1350Stafi
 • 2500prodhimi vjetor
 • 81800Prodhimi
  Baza
 • 你自己看
 • ShihniPërveten tuaj

  Biznesi I 亚博全站手机网站Kaihua-s Viral nga Automobili,PajisjetMjekësoreDhelogjistika tek Mobiljet eshtëpisëpisëdepajisjetelektrike,杜克Mburrur menjëkapacitetprodhimi prodhimi prodhimi prehimi prehimi prehimi prejmbi 2000 grupe kallupe kall vit vit vit vit vit vit vit kall kall kall kall kall kall kall kall vit。

 • propers2

BëjEdheMëshumë

Me një kapacitet vjetor të prodhimit të mykut përtej 900 komplete, më shumë se 500 punonjës dhe duke mbuluar një sipërfaqe prej 36,000 metrash katrorë, baza Sanmen është specializuar në prodhimin e kallëpeve të automobilave për sistemin e jashtëm, sistemin e brendshëm dhe sistemin e ftohjes.

做更多的事情

ndërtoniMakinënTuajTëmykut

GatiPërtëriririntuaj t th ri vertikal haas?
LeTëgjejmëmakinëneduhur p duhur dyqanin tuaj dhe tabëjmëjmëjmëjmëjmëtuajënduke shtuar opsionet dheveçoritëQëfunksionojnëpëriter。

Baidu
map