KHMJ-2
KHMJ-1

з

Основана во 2000 година од Даниел Лианг, 亚博全站手机网站Kaihua стана еден од најдобрите добавувачи на калапи за инјектирање во светот, обезбедувајќи услуги во дизајнот, производството, производството и монтажата на висококвалитетни алатки.

 • 22活动
 • 1350年персонал
 • 2500都函数函数
 • 81800про电зВодство
  База
 • 你自己看
 • В极极

  Бизнисот на 亚博全站手机网站Kaihua се движи од автомобил, медицинска опрема и логистика до домашен мебел и електрични апарати, со производствен капацитет од над 2000 комплети калапи годишно.

 • propers2

Направете уште повеќе

Со годишен капацитет за производство на мувла над 900 комплети, повеќе од 500 вработени и со површина од 36.000 квадратни метри, базата Санмен е специјализирана за производство на автомобилски калапи за надворешен систем, внатрешен систем и систем за ладење.

做更多的事情

подотенисте点јјј仪д都в都没。
都电јј仪м都

Baidu
map