KHMJ-2
KHMJ-1

Babagan Awake Dhewe

Kaihua Wis Dadi Salah Siji Saka供应亚博全站手机网站商Cetakan Plastik Ingeksi Paling Apik Ing Donya,Nyediakake Layanan Ing Desain,Pabrik,Produksi,LanDéwanSaka Perkakas Kualitas创立,由Daniel Liang创立。

  • 22塔恩
  • 1350职员
  • 2500Produksi Taunan
  • 81800Produksi
    达萨尔
  • 你自己看
  • Waca Kanggo Dhewe

    Bisnis 亚博全站手机网站Kaihua Kalebu Mobil,Peralatan Medis,Lan Logistik Nganti Perabotan Omah Lan Peralatan Listrik,Kanthi Kapasitas Produksi Luwih Saka 2000 SET Cetakan Saben Saben Taun。

  • propers2

Nindakake Luwih

Kanthi Kapasitas Produksi Jamur Taunan ngluwihi 900套装,Luwih Saka 500 Karyawan,LanJembaré,36.000米的Persegi,Sanmen Basa wiss Special of Manufaktur cetakan otomotif otomotif kanggo kanggo kanggo sistem njaba,sistem lan sistem sistem sistem sistem cooling。

做更多的事情

Mbangun Mesin Mold Panjenengan

Siap Nggawe Pabrik Vertikal Haas Anyar Sampeyan?
Ayo Goleki Mesin Sing pas kanggo toko sampeyan,lan nnggawe dhewe kanthi nambah pilihan pilihan lan lan fitur sing cocog karo karo sampeyan。

Baidu
map